Selamat Hari Jadi Hanim


Alhamdulillah.
Sekarang dah 21 =D
Satu permulaan dengan satu semangat baru.
Entry ni sekadar menghargai mereka2 yang meraikan saya =,D 
Subhanallah, terima kasih semua.
Mula2 semalam kak zahidah dan kak na.. nyanyi lagu besday, banyak meseg masuk. InsyaAllah.. kat Hp saya balas.
Erm kat FB.. sebelum magrib semalam, FB dah di deactive. Memang berada dalam to do list umur 21. X mampu menjawab kenapa.

Ada juga berharap orang yang sedang belajar melupakan, dia mendoakan, tapi dia diam.tak pe lah. Mungkin memang benar dia dah melupakan.
21 is the time to be someone new for me.
Kak ilah, maryam, che, antara orang yang rasa x expect dorang ingat lagi =)
Kawan2.. macam biasa. Terima kasih atas ingatan.
Adik2 yang comel. Yang duduk kat PBS, hehehe..

Petang tadi keluar makan dengan si kakak.
Naik motor. Sian dia. Si kakak tu mukanya terlalu baik la. Kalau naik motor, pakai helmet.jadi makin nerd je. ..psssssssssttt.. dia baru belajar pakai helmet hari ni ;p


with kakak ;)



Tapi sayang,xdapat daftar mengundi lagi harini.
Pejabat pos terlalu ramai orang.
Balik outing dengan si kakak,
Call si farati. Rindunya kat dia.. gayut3…
Tiba2 call lain masuk, 2 kali dah.akhirnya letak..
Rupanya si adik kat UPM.
Dia call lagi..
Bila angkat.. diam je..
Selang 4 5 saat..
Tiba2 dorang menyanyi lagu besday =D sedih + malu.
Lepas tu buat rotate bagi ucapan..
Semua cakap gaya bahasa sarawakians dan sabahan
Nasib baik akak faham ;p
koir merdeka. ngeh3

boleh letak gambar ni je.
tapi ada lagi mereka yang lain sebenarnya ..
Mekasih adik2 sayang. Awak semua terlalu baik buat akak,bersyukur bertemu kamu2 =)



Sis nani minta pergi bilik dia,ambil hadiah katanya.
Honestly,malu dan xkan pergi kalau semata-mata nak ambil hadiah.
Dia macam makin segan dengan saya sekarang ni.
Salam nak cium pipi pun, macam makin x nak.
Kenapa ye kakak?something wrong?
Sorry kakak, im too busy. Duduk dalam bilik je hadap kerja.
Maaf kalau part2 mana ada yang terluka,
Moga2 x ada.

Si kakak zahid, bagi tudung,
Tapi bila pakai si roommate kata macam mak cik
Dah tu~rasa x nak pakai dah. Hahaha~cepat sangat merajuk =)

Terima kasih kepada semua yang mengingati
;D


pssst: kak nani pun bagi tudung tadi.
Allahuakhbar.. 
nikmat Allah mana lagi yang mahu kamu dustakan.

nim..selamat menjadi orang baru ;)



No comments: