mULakan HaRimu DenGaN iMpiAn!




Assalamualaikum..
tok tok tok.. ada orang tak?
aiiisshh..mestilah tak de.. ngeh3...
ok.. harini cuba tanya apa saya buat lepas bangun tidur?
makan kfc?
roti bakar?
bersenam? 
jemaah subuh kat Bisa?
tak!!!
semua salah
lepas bangun tidur,
saya bangun dari katil la.. nak gi toilet.. ngeh3...

ok... harini
betul, im feel very happy
chewwah..im speak in English???
;p

Saya bangun pada pukul 5.42 pagi harini
Alhandulillah
dapat jemaah dekat Bisa
mujahadah tak kuat
on off je subuh kat Bisa ;(


erk.. pengisian Kulim tadi
aiisshhh..terdiam den
ye la..
kanak2 riang
bila dengar cerita daripada cikgu 
mestilah suka kan??
diam je ;p

si Alim dan Si Kufur
betapa Allah sayangkan kita bila Dia menguji kita..
Dia nak kita merasai nikmat tu di akhirat
kita merancang dan Allah juga merancang,
dan Allah sebaik-baik perancang...



lepas solat subuh kat Bisa tadi
saya rasa.................
SEMANGAT!!!!!! 

WALAUPUN
 hari ini ada subjek yang best..hekhekhek...



hurm...
apa kena mengena post ni dengan tajuk??

tak de ape-ape sebenarnya.. merepek je

tapi..
betul la..
kita kena ada impian
dari impian,,
kita akan buat perancangan...

dari perancangan tu kita akan ada tindakan susulan

dan itulah yang akan membawa kepada perjuangan!!

seterusnya kejayaan!!!!



2 3 menjak ni
saya terpaksa catat semua kerja saya
pasal
nanti saya lupa
kerja banyak sangat... haha

tapi
bila saya tulis
walaupun ada tugasan kena buat... saya rileks je
lepas buat..
kita garis kat buku tugasan tu

bila dah semua terconteng.. 
erm.. macam mana??
contoh?


nota matematik....
latihan matematik
bersihkan bilik
latihan bahasa inggeris
makan hahaah (ni tipu je)
discussiion
file
dan ntah pape lagi ;p



hahahah
faham???

bila tugasan panjang2 tu..
semua dah digaris
maknenye
tugas kita semua dah selesai
seronok
puas hati
dan
Alhamdulillah ;)



tapi kan
bila dah tulis, siap
kertas tu sayang nak buang
kenapa ep???
pasal tu macam kerja kita.. hargai .. kuang3..

alamak...
dah pukul 7.16 pagi
saya kena bersiap ke kelaks

merancang pergi lambat hari ni..
LAMBAT TAK BERMAKNA LEWAT YE ;P



ini impian saya..nak naik kapal terbang.. pi mekah..tapi gambar ni on the way nak gi mesir....bukan saya yang pergi.. tapi sahabat saya yang bagi gambar ni kat saya.. masa transit kat yaman kot.or syiria..senang citer..lupe ;p 
out


1 comment:

Nur Ilyani Abd Munir said...

sronok kan ble kte dpt slsaikan kje dgn mudah plus dimulai hari yg amat bersemangat..salam mujahadah