SetaHun sEtenGah kiTa cOupLe.. Ok.sEkaRang.. puTus!!

Allahuakhbar..sedihnya...
saya menaip dengan iringan lagu kembali daripada kumpulan far east
`ingin aku kembali  kepada fitnah insani... tak sanggupku... jelajahi rimba duniawi.... bebaskanlah... diriku dari dibelenggu.. dosa noda... nafsu durjana... terimalah taubatku ku Ya Allah..pimpinlah daku kedalam redha Mu..moga sinarMu terangi hidupku didalam kegelapan.
aku kan kembali kepadaMu Ya Rabbi. menghadapMu Ya Rabbul Izzati... erk.. yang lain sambung sendiri ye...`
hanya Allah yang tahu betapa sedihnya bila saya dengar lagu ni...


dan saya memang agak sedih sekarang..
setahun setengah saya couple dengan awak
mula2 saya masuk maktab...
awak la antara yang terawal jadi kawan saya

eishh...felling betul-- sekarang lagu tak bisa memilihmu lak bermain dilaptop ku ;p

sedih..sendiri..tapi..saya gayat la..

saya rasa hidup saya tak lengkap tampa awak
banyak kerja2 saya.. saya perlukan awak
ye..saya tahu..
kita pernah putus sebelum ni..
beberapa kali..
awak hilangkan diri..tapi saya tak pernah salahkan awak..
saya setia..
bila awak hilang.. saya cari awak
kalau x jumpa.. saya nangis..
saya tak boleh buat kerja kalau awak tak ada
hilang semangat..
kawan2 saya pun kadang2 mintak tolong awak
awak baik sangat...
serius saya sayang awak sangat2....
kita hidup sama2 selema tiga sem!
tahun depan nak masuk sem baru..
saya semangat nak mulakan sem baru dengan awak!!
saya tahu kalau awak ada
awak sedaya upaya akan tolong saya..
banyak bahan2 yang saya suka.. awak tolong simpan untuk saya
betapa awak setia pada saya..
kalau saya marah awak.. awak diam je..
sebab tu saya sayang awak.
awak sangat faham perangai saya..


tapi....
cuti ni..
saya tahu..
saya jarang hubungi awak..
mesti awak rasa saya gunakan awak je kan??
cari awak waktu ada kerja je
tapi!!
saya hargai awak lah..
saya tahu .
saya sedar kepentingan awak pada saya..
saya ingat awak merajuk kat cc aritu.. saya tak pujuk.. buat tak tahu je..
hari ni..
saya rindu kat awak.
tiba2...
awak  dah mati
awak dah tak berfungsi lagi untuk saya!!
awak nak putuskan hubungan dengan saya!!
awak nekad!
puas saya pujuk awak..
tapi tak berjaya gak ...
awak dah tinggalkan saya..
hurm.. saya redha...
saya akan cuba cari teman lain..
thanks kerana frustkan saya
WAHAI ENCIK PENDRIVE PUTIH...

saya akan sentiasa merindui awak..


ini pak we saya selama setahun setengah.. saya sayang sangat dia,tapi dia dah rosak.




Erkk..ada sapa2 nak dermakan pendrive dia sebelum saya dapat pak we yang baru?? kondisi kewangan tak memungkinkan untuk saya mendapatkan sebiji pendrive ;p

1 comment:

'izzah said...

salam..ksiannyer..fitrah hidup..ader pertemuan ader perpisahan..huhuhuu...org ader pndrive, nk pnjm ker??serius nie..