swEeT 19tH

Alhamdulillah.. tak sangka.. masih diizinkannya untuk terus mencelarukan blog ini..
semalam,21hb 7 2010.. hari lahir Hazirah binti Mohd Abdul Wahid.. classmate ana .. plan melukakan hatinya hampir dirosakkan ana.. he3.. (belakang cerita).. tapi dah dicover rakan lain.. hanim2.. :)
kami menakutkan mereka dengan menggunakan nama encik Roslan.. pucat muka dia.. sampai je dia kat anjung hikmah,, kami call balik cakap encik Roslan dah datang kat kelas pasal dia lambat sangat..lagi pucat dia..

SAmpai kat pintu kelas.. dari luar, dia intai.. budak2 yang duduk tepi pintu semua berlakon macam ada cikgu.. masa tu,dia da start gigil la kot.. kemudian..
Suprise!!!
yang kesiaannya..
habis muka dan baju dia terkena benda kelip2.. kena baling.. kena syelek dengan kek.. dah yang paling penting..
tok dalangnya kak syara..
kami semua pelaksanna dan pelakon undangan je.. he..
nak post gambar kat sini boleh??



he...




No comments: